Kezdeti lépéseim az otthoni chili termesztés területén és egyebek...

Tambi chili blogja

Tambi chili blogja

Valentin másnapi helyzetjelentés... S01E07

2015. február 15. - Tambi

A kiegészítő fűtést sikerült belőni, nappal amikor az világítás megy 28 Celsius fok körül van, éjszaka 23 Celsius fok környékén. A világítás reggel 6-tól este 20 óráig megy.

Bújnak elő a sziklevelek tövében a levélkék, gondolom jól érzik magukat, most már elegendő fényt kapnak és a hőmérséklet is állandó, a fűtőfóliának köszönhetően.

Tegnap, locsoláskor észre vettem, hogy néhány magonc levelein barnás-szürkés elszíneződés van. Fajtától függetlenül, több egyednél is látható, tehát nem természetes, fajtára jellemző jelenség.

2015-02-15_09_38_32_3096_x_1741.jpg

Mindenesetre megpróbálom tapasztalt chili termesztők véleményét kikérni, remélem van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata... Még jó hogy van a chili termesztőknek fóruma! :)

A palántanevelőnek oldalfalakat kell csinálnom, mert a párom rendszeresen felébred, amikor bekapcsol reggel 6-kor a világítás. Azt mondja zavarja... ;) Jövőhéten valamit kitalálok rá, mert a hőtükör átengedi a fény egy részét és mivel nappali fehér fényű a kompakt fénycső, eléggé bevilágítja az elsötétített szobát és ez számára zavaró. Én alszok mint a bunda... :D

A bejegyzés trackback címe:

https://tambichili.blog.hu/api/trackback/id/tr217177431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása